Aankoop/Aanhuur

Bedrijfsmatig onroerend goed is nog méér maatwerk dan particulier vastgoed. Waarschijnlijk heeft u vrij gedetailleerd in gedachten wat u zoekt. Toch vinden wij vaak een oplossing die nóg beter bij u past. Dit komt omdat wij een actueel en duidelijk beeld hebben van wat er aangeboden wordt, en wat er aan uw specifieke wensen voldoet. Groeien, krimpen of gewoon verhuizen. Gaat het om de functionaliteit? De kosten? De locatie?

Als onze vaste bedrijfsmakelaar heeft Gijs Roos inmiddels een groot aantal professionals aan werkruimte geholpen. Ook voor u staat hij klaar met advies, als u op zoek bent naar bedrijfsruimte.

Verkoop/ verhuur

Leegstand kost geld. Daarom wilt u uw bedrijfspand zo snel mogelijk verkopen of verhuren. Bremavo heeft ruime ervaring met de snelle verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Door het aanbieden van een sterk verbeterde presentatie met professionele foto- en videoreportages bieden wij u de kans om andere aanbieders nét dat stapje voor te zijn. Wij zetten ons grote netwerk graag voor u in, verzorgen indien nodig een marketingcampagne op maat en zorgen ervoor dat uw pand zo snel mogelijk weer iemand anders gelukkig maakt.