U wilt uw huis verkopen. Er zijn een aantal redenen om hierbij de hulp van een makelaar te gebruiken. Een makelaarskantoor zoals Bremavo staat met twee benen in de markt. De jarenlange ervaring van onze teamleden is een enorme bron van kennis als het gaat om de woningmarkt, de omgeving, en de meest effectieve verkooptechnieken.

Omdat Bremavo al zo lang een grote speler in de lokale markt is, hebben wij een enorm netwerk opgebouwd waar u - op uw beurt- weer van profiteert bij de verkoop van uw huis.

Maar dit netwerk is niet alles. Wij merken trends in de woningmarkt tijdig op en spelen daar zo goed mogelijk op in. Een voorbeeld hiervan is de verbeterde presentatie voor online gebruik. Wij zijn ervan overtuigd dat sociale media en persoonlijk netwerken ook enorm krachtige verkoopmiddelen zijn. En omdat de eerste indruk het allerbelangrijkst is, werken wij steeds hard aan vernieuwde presentatievormen.

Maakte men vroeger snel wat foto’s met een compact camera of telefoon, tegenwoordig eisen potentiële kopers meer dan dat. Vandaar dat wij een professionele foto- en videograaf in de arm hebben genomen om uw huis zo goed mogelijk te presenteren. U kunt voor een scherp tarief een professionele fotoreportage laten maken van uw huis, en indien gewenst zelfs een virtuele tour waarbij geïnteresseerden als het ware door uw huis kunnen lopen vanaf achter hun computer, tablet of telefoon. Bekijk voorgaande virtuele tours op ons Youtube kanaal en bedenk dat dit ook voor uw huis mogelijk is, ook al staat het al even te koop.

Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd blijft zodat we u de juiste ondersteuning kunnen bieden. Dit waarborgen wij op deze manier:

  • Onze makelaars zijn RMT-gecertificeerd.
  • Ons lidmaatschap van de NVM garandeert dat onze makelaars gediplomeerd zijn en actief bezig zijn hun kennis van vastgoed te vergroten.
  • Ons lidmaatschap bij Funda zorgt ervoor dat uw huis onder de aandacht wordt gebracht bij een groot aantal potentiële kopers. Het aanbieden van uitgebreide en professionele fotoreportages zorgt ervoor dat huizen hoger in de ranking komen te staan. Voeg daar de virtuele tours (video) aan toe en uw huis staat direct vol in de aandacht!

Wij nodigen u van harte uit op een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. U kunt met al uw vragen bij terecht. Bel of mail ons dus gerust!