Bremavo VvE-beheer biedt een compleet en betaalbaar beheerconcept, dat continuïteit en gemak centraal stelt. Ons beheerconcept kan in zijn geheel of als afzonderlijke diensten worden afgenomen, zodat u een pakket kunt samenstellen wat bij u past. Onze VvE diensten voorzien in alle voorkomende werkzaamheden, waarbij de beheerder altijd toeziet op een correcte uitvoering van de geldende reglementen en wetten die op uw situatie van toepassing zijn.

Om de kwaliteit van uw VvE-beheer te waarborgen, opereren wij alleen binnen deze regio. Op die manier houden we het beheer persoonlijk, garanderen wij een snelle respons, en blijven wij voortdurend op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen in de regio. Want uw regio, is ook onze regio. Alleen op deze manier zijn wij in staat om een persoonlijk en langdurige relatie op te bouwen met de onze verenigingen.

Onze diensten kunnen worden opgedeeld in vijf groepen:

  • Administratief en financieel beheer
  • Secretariële en bestuurlijke ondersteuning
  • Technische zaken en contractenbeheer
  • Assurantiebeheer (verzekeringen)
  • Aanvullende diensten die van toepassing zijn op specifieke wensen

Een compleet overzicht van het dienstenpakket vind u hier.

Bent u benieuwd wat Bremavo VvE-beheer voor u kan betekenen of heeft u vragen? Aarzel niet ons te bellen of e-mailen!

Hieronder kunt een vrijblijvend een offerte aanvragen, wij komen hier dan zo spoedig mogelijk op terug. Uiteraard is het ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek uw vragen te stellen en toe te lichten. Ook in dit geval kunt u ons bellen of e-mailen voor een afspraak.

DOWNLOAD VVE-BEHEER INFORMATIE PDF