Stationsweg 31 ZWIJNDRECHT

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Bouwjaar
1985
Stationsweg 29-31 is gesitueerd op een prominent zichtbare locatie tegenover de voorzijde van NS-station Zwijndrecht nabij het hart van de gemeente. De locatie is tevens nabij de op- en afrit van rijksweg A-16 (Rotterdam Breda Antwerpen)

De aangeboden ruimte maakt deel uit van een 11-tal kantoor-, winkel- en praktijkunits met daarboven 3 lagen woningen. Kort parkeren kan voor de deur. Aan de achterzijde van het complex kan kort worden geparkeerd of met parkeervergunning.

Voor partijen die op zoek zijn naar ruimte op een zicht locatie tegenover het station is dit object de uitgelezen kans.

Beschikbaar voor verhuur
Een ruimte van 46 m
Een ruimte van 32 m
Totaal 78 m

Voormelde oppervlakten zijn gebaseerd op een meetrapportage conform NEN 2580 uitgevoerd door een daartoe gespecialiseerde organisatie.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

- verwarming via blokverwarming (bemeterd) met radiatoren;
- luchtbehandelingsinstallatie;
- mechanische ventilatie (individueel per ruimte te regelen);
- gescheiden dames- en herentoilet op elke verdieping;
- 2 toiletruimtes;
- verlaagde systeemplafonds met ingebouwde verlichting;

Huurprijs
Kale huurprijs 877,50 per maand exclusief BTW, te voldoen bij vooruitbetaling per maand.
Servicekosten 2,95 per maand
Voorschot stookkosten 90,-- per maand

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst n jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015 met aanvullende clausules van Woonkracht10.

Bestemmingsplan
Huurder of koper is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

Datum van oplevering
Vanaf 1 oktober 2021

Wijze van oplevering
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd met de huidige voorzieningen "as is, where is".

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 3 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
78 m²
In units vanaf
78 m²
Opp winkelruimte
78 m²
In units vanaf
78 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Bekijk alle kenmerken